Kondensfri
Kondensfri
Høj isoleringsværdi
Høj isoleringsværdi
Inkl. opmåling og montering
Inkl. opmåling og montering
TOP service
TOP service
Om TOPwindows

Om TOPwindows

TOPwindows blev grundlagt i 2010 af tre venner (Job Waleson, Auke Pul & Folkert Roest) med det formål at etablere en virksomhed, der skulle afhjælpe de gener, man som forbruger måtte opleve ved udskiftning af vinduerne på en båd. Et nyt produkt blev udviklet i processen: Skibsvinduer med vinduesrammer af polymer. Dette er unikt inden for vandsportsbranchen og giver mange fordele i forhold til konventionelle aluminiumsvinduesrammer. Takket være en kundeorienteret tilgang og levering af måle- og installationstjenester er tusindvis af bådejere siden blevet tilfredse kunder hos TOPwindows.

Vores arbejdsmetode

Vores arbejdsmetode

TOPwindows har til formål at gøre det så nemt som muligt for dig at gøre din båd mere bæredygtig og forbedre niveauet af komfort om bord.

  • Kundeorienteret rådgivning
  • Klar kommunikation
  • Opmåling og montering af dine skibsvinduer
  • 5 års garanti
Omfattende forhandlernetværk
Omfattende forhandlernetværk

Omfattende forhandlernetværk

Vi producerer unikke polymer skibsvinduer og vinduer til vandsport og den maritime sektor. Disse skibsvinduer giver din båd eller skib en reel merværdi. Hos vores forhandlere over hele Holland er du sikret en hurtig og perfekt levering. Men vores ambitioner rækker længere: Inden for få år vil vi være repræsenteret i hele Europa.

Kunne du tænke dig at blive forhandler?
Er du interesseret i at blive TOPwindows-forhandler? Så er du velkommen til at kontakte os for at få mere information.


Vores team

Vores team

Mød fagfolkene og specialisterne fra TOPwindows.